PHA
 

Onze belofte


Prestige Huishoudelijke Apparaten heeft als hoogste doel om kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor alle keukens aan te bieden.


Opgericht door het Australische en internationaal bekende bedrijf Froothie International is Prestige Huishoudelijke Apparaten trots om in samenwerking met één van de meest wereldwijd gerespecteerde merken, Optimum Appliances, kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparaten aan te bieden in Nederland. Dankzij ons wijdverbreide netwerk van servicecenters en warenhuizen, kunnen wij klanten een snelle service bieden en producten leveren zonder vertraging.


Ons getrainde en ervaren Garantie en Ondersteuning team staat altijd klaar om u te helpen met elke vraag die u heeft over uw Optimum apparaat.

Meer over Optimum


Awardwinnende apparatuur

Het Optimum productassortiment bestaat uit innovatieve en awardwinnende apparatuur die leidend is op het gebied van kwaliteit, uitvoering en design. Onder de apparaten bevinden zich hogesnelheidsblenders en koudepers slowjuicers die ontworpen zijn met het oog op de volgende twee aspecten: kwaliteit, door gebruik te maken van duurzame onderdelen voor alle hogesnelheidsblenders en koudepers slowjuicers, en uitvoering, door het ontwerpen van 's werelds snelste en meest krachtige motor voor onze hogesnelheidsblenders. Elk onderdeel in elk afzonderlijk apparaat is van de meest hoogwaardige kwaliteit en wordt met uiterste precisie gemonteerd.


Kwaliteit en duurzaamheid
De sterke focus van Optimum voor kwaliteit en duurzaamheid betekent dat elke apparaat met uiterste precisie is vervaardigd. In de verschillende productiefases worden testen uitgevoerd om zo het productcertificaat en accreditatie te verkrijgen zoals uiteengezet in de kwaliteitscontrole standaarden, klik hier. Optimum is toegewijd aan het vervaardigen van een productassortiment dat een modern gevoel voor design uitstraalt voor een nog grotere aantrekkingskracht.


Wereldwijd erkend
Optimum is een wereldwijd erkend merk dat sterk vertegenwoordigd is in juicebars, cafés en huishoudens in Australië, Nieuw Zeeland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Europa.

 

Prestige Huishoudelijke Apparaten is de toonaangevende distributeur van kwalitatief hoogwaardige Optimum keukenapparatuur.