PHA

All-In-One ThermoCook Review

OPTIMUM THERMOCOOK RECENSIES

 

 
RECENSIE VOOR OPTIMUM THERMOCOOK
Corina Ureche

OPTIMUM ThermoCook Pro in Bucataria Urechesti - eerste indruk

"Als eerste indruk kan ik u vertellen, dat het apparaat perfect past op mijn aanrecht. Het neemt niet teveel ruimte in beslag en het ontwerp past uitstekend. Het is een goed gebouwd apparaat en heeft slechts één vast component, het is niet noodzakelijk het te openen, u haalt het uit elkaar en monteert het opnieuw om weer te kunnen genieten van wat het te bieden heeft. [...]

Vele malen wilde ik ingrediënten toevoegen zoals wortelen, ananas, noten of ... in mijn sap, maar mijn klassieke blender kan dit niet allemaal en blend niet goed. Ik vertrouw op de Optimum ThermoCook. [...]
Het bedieningspaneel heeft temperatuur, tijd en snelheidsinstellingen en na een paar keer het apparaat gebruikt te hebben, heeft u de handleiding niet eens meer nodig voor de gewenste instellingen.
Eén van de beste functies van dit apparaat is de DHZ, die het mogelijk maakt uw eigen favoriete recepten op te slaan. Het slaat alle instellingen, gemaakt voor het recept, op en als u het opnieuw wilt maken gaat u terug naar de DHZ.
[...] I heb veel recepten, die ik graag wil proberen, dus blijf in de buurt van mijn keuken.[...]"

 

Corina Ureche uit Roemenië (Transsylvanië) is de auteur en de eigenaar van de culinaire blog www.corinaureche.ro. Ze kookt met passie voor haar familie en begon haar blog te schrijven in 2009 met toegankelijke en smakelijke recepten voor gezinnen, die altijd tijd te kort hebben. Ze is nieuwsgierig, houdt van experimenteren met nieuwe dingen en ze is altijd op zoek naar oplossingen voor het vereenvoudigen van het werk in de keuken.
susan
Lees de volledige recensie

 

 

elizabeth
Lees de volledige recensie
Kate Hackworthy van ‘Veggie Desserts’
“Deze gadget heeft de voetafdruk van een 4-sneedjes broodrooster, maar het heeft heel veel functies. In wezen is het een keukenmachine met een verwarmingselement, en je hoeft alleen maar de accessoires te wisselen, zodat u nog meer kunt doen – van koken en sauteren tot kneden en snijden. Ja, echt. Dit prachtige apparaat kan het allemaal. Ik ben er vrij zeker van, dat ik de ThermoCook meer zal gebruiken dan mijn waterkoker. Het maakt ontbijt: pap, smoothies, yoghurt; lunch: soep, pesto, brood; diner: stoofpot, rijst, sauzen, pizzadeeg… tot en met dessert: meringue, kruimeltaart, cake.

Het apparaat kan een hele keuken vol gadgets vervangen en het kookt alles prachtig. Het is een solide apparaat en neemt niet veel ruimte in beslag voor iets wat zoveel doet. Het is een belangrijke multitasker en vermaalt ijs tot het kneden van deeg. U kunt in een oogwenk meel maken van haver of graan, kristalsuiker veranderen tot poedersuiker of een stoofpot koken.”

 

Kate heeft een nogal ongewone blog. Kate maakt gezonde groentedesserts. Dit jaar won Kate het Best Food Blog in de UK National Blog Awards, werd genomineerd als één van de Top Bloggers van het Jaar door Top Sante Magazine en werd uitgeroepen tot Jamie Oliver’s blog van de maand februari.

 

Shaheen Sutton van 'Allotment2kitchen'
"Tot dusver ben ik onder de indruk van het apparat en ik denk, dat als je een gezin hebt om voor te koken, de ThermoCook zeker erg nuttig kan zijn in de keuken… Ik zie mezelf het apparat steeds meer gebruiken.

 

Shaheen begon haar vegetarische en veganistische blog om de recepten, die ze maakte met groenten uit haar eigen tuin te publiceren. Sindsdien heeft ze haar eigen café, is ze uitgeroepen tot één van de Top Veggie Bloggers in het Verenigd Koninkrijk door Vegetarian Living Magazine en was ze tweede in de Great Vegan Bake off van dit jaar.”
shaheen
Lees de volledige recensie

 

 

elizabeth
Lees de volledige recensie
Elizabeth Atia van ‘Elizabeth’s Kitchen Diary’
Dus wat kan de Thermocook? Alles! Nee serieus, naast kinderopvang, het reinigen van de ramen en de afwas kan deze machine bijna alles doen! ... Tot nu toe heb ik in mijn ThermoCook de volgende maaltijden gemaakt: bloemkoolsoep, een ontbijtsmoothie, brooddeeg, tuinbonen en Parmezaanse kaasdip, citroenboter en poedersuiker (waargebeurd verhaal! Deze machine is krachtig genoeg om kristalsuiker in poedersuiker te veranderen! Nooit meer zonder genoeg poedersuiker zitten!), koekjes, biscuitjes, pindakaaskoekjes (drie verschillende koekjes voor het versieren van onze familie kerstboom, hieronder afgebeeld), een pavlova (zowel de opgeklopte eiwitten en de slagroom topping), gemberbier, glühwein, pap, warme chocolademelk, romige polenta en een vis pie - waaronder stomen en het kloppen van de romige aardappelen voor de taart, hard koken van de eieren en het maken van een meest heerlijke saus.

 

Elizabeth is een Canadese, die met haar familie in Shetland woont. Hier blogt ze over familierecepten gebruikmakend van lokale seizoensgebonden producten. Elizabeth was finaliste in de BIB Awards van dit jaar en eindigde op de derde plaats bij eBuzzing Gastronomy in het Verenigd Koninkrijk. Elizabeth schrijft voor A Taste of Shetland en 60 North Magazine. Haar werk is ook te vinden op i’i Shetland en 750g le mag.

 

 

Laura Peter
Lees de volledige recensie
Laura Peter
“Ik ben erg blij u het nieuwste product van Froothie, het mulitunctionele kookapparaat Optimum ThermoCook Pro 20-in-1 te mogen presenteren.
De kerstman kwam dit jaar wat eerder in mijn geval, met een echte persoonlijk assistent voor in de keuken! Een zeer aangename verrassing van Froothie Roemenië, die zeer nuttig zal zijn! In de komende weken zal ik een waterval van verbazingwekkende recepten presenteren en laten zien hoe gemakkelijk dit kookapparaat gebruikt kan worden! Ik ben vol enthousiasme en kan niet wachten het te gebruiken!
[…]Met de Optimum ThermoCook kunt u gerechten veel sneller koken en waarom niet veel beter, met minder inspanning van uw kant en de bespaarde tijd kan worden geïnvesteerd in andere dingen.
Froothie komt alle mensen tegemoet, die geen tijd te verliezen hebben, en als u het apparaat eenmaal zult gebruiken kunt u zich geen leven meer voorstellen zonder.
Het meest indrukwekkende aan dit apparaat is, dat het veel voorgeprogrammeerde functies heeft, wat het gemakkelijker maakt het apparaat te programmeren:
  • smoothie
  • snelle soep
  • yoghurt
  • roeren
  • stoven
  • precieze verwarming
  • rijst
  • snijden
  • sauteren
  • koken […]

Naast deze voorafingestelde programma's biedt de Optimum ThermoCook Pro u de mogelijkheid uw favoriete recepten op te nemen, zodat u ze op elk moment weer opnieuw kunt creëren [...]”
Laura is een culinaire blogger met een grote passie voor koken geërfd van haar moeder. Haar blog gaat voornamelijk over traditionele Roemeense gerechten, die iedereen zich kan veroorloven.
Ze is begonnen met deze blog in het einde van 2010 en in deze 5 jaar heeft ze 340.000 likes ontvangen op Facebook en haar aanhang groeit snel, niet alleen onder de Roemenen, maar ook onder buitenlanders die houden van Roemeense recepten.
Gedurende deze tijd heeft ze positieve recencies ontvangen, vooral van Roemenen gevestigd in het buitenland die proberen hun heimwee te kalmeren met een portie traditionele levensmiddelen.
Laura zegt, dat ze haar blog als een passie ziet en niet als iets zakelijks en een inspiratie wil zijn voor iedereen die op zoek is naar inspiratie.

 

 

Janice Pattie
"Dit multifunctioneel kookapparaat heeft tal van functies, ik zou het willen omschrijven als een grote 2 liter roestvrijstalen krachtige mengbeker vergelijkbaar met een waterkoker, wat betekent dat u kan koken en verwarmen en blenden tegelijkertijd. Dit is een vrij simplistische uitleg, want de Optimum ThermoCook heeft meer dan 20 functies, die allemaal zijn ontworpen om u te helpen een serie indrukwekkende, voedzame en conserveermiddelvrije maaltijden te creëren voor uw gezin.... ”
 
Janice is een bekende voedselblogger gevestigd in Schotland. Haar blog Farmersgirl Kitchen gaat over eenvoudige thuisgemaakte maaltijden met tal van inspirerende recepten. Janice heeft verschillende receptwedstrijden gewonnen en heeft haar recepten gepubliceerd in The Guardian en Wayfair. Tijdens een voedsel rondreis in Novia Scotia ontving ze 88.872 Twitter impressies binnen 7 dagen.
susan
Lees de volledige recensie

 

 

susan
Lees de volledige recensie
The Veg Space
Mijn belangrijkste reden voor het koken van dit recept vandaag was gewoon een andere test van mijn nieuwste waardige keukengadget, die heel snel mijn eerste aanspreekpunt geworden is voor vrijwel iedere keukentaak... Sorry, dat is een heel lange lijst (achteraf zou het gemakkelijker zijn een lijst te maken van wat het niet doet... wassen, tafeldekken, luiers verschonen)... maar kunt u zien waarom ik ervan houdt?!? Deze gadget is als het hebben van een eigen sous-chef in de keuken. Nee, in feite is het net alsof u uw eigen chef-kok heeft! Vertel gewoon wat je wilt, stop de ingrediënten in de mengbeker, ga zitten en doe uw voeten omhoog (of een lading was in de machine, meer kans!), kom terug en het eten is klaar..."

 

Kate heeft een Cordon Vert vakdiploma in Vegetarisch Koken en heeft haar eigen website TheVegSpace.co.uk, die in de 'Top 10 Vegetarian Blogs" van The Guardian, Red Magazine en Vegetarian Living magazine staat genoteerd, haar recepten zijn verschenen in Cook Vegetarian Magazine, de Observer Food Monthly en anderen. Ze won de 'Vegetarian Chef of the Future Competition' gehouden door de Vegetarian Society, en was in 2011 de maker van de 'UK's Tastiest Meat-Free Dish' en won een wedstrijd van Linda McCarthney Foods.

 

 

Jan Bennett-Gulg of Oil- Receipe developer, reviewer and kitchen appliance expert
Dankzij de ThermoCook lijkt het erop, dat ik ontslagen ben in de keuken! Laat me u vertellen over dit geweldig apparaat.... Oh ja, de ThermoCook is de droom van kookliefhebbers die uitkomt. Natuurlijk is het niet zo, dat ik of iemand anders niet kan koken, maar de ThermoCook maakt alles zo veel gemakkelijker. Zelfs aardappelpuree is klaar in minder dan 18 minuten van start tot finish.... Het meegeleverde receptenboek bevat meer dan 90 recepten, maar als je er eenmaal meegespeeld hebt, maakt u uw eigen recepten zoals mij met deze eenvoudige kerrie groentesoep...

 

Jan Bennett is auteur van aglugofoil.com, consequent genoemd als één van de top 100 voedselblogs in het Verenigd Koninkrijk. Met in de duizenden volgers op de gecombineerde sociale media is Jan een erkende autoriteit op het gebied van thuiskoken en gebruikt ze de beste keukenbenodigdheden.
Jac Meldrum
Lees de volledige recensie

 

 

Christine Bailey
Neil Martin - Natural Juice Junkie - Erkend als één van de toonaangevendste juice experts van het Verenigd Koninkrijk, gekwalificeerde juicetherapeut & geregistreerd bij de BCMA (British Complementary Medicine Association)
Ik houd van de eenvoud en veelzijdigheid van de nieuwe Optimum ThermoCook. De gebruikersinterface is gemakkelijk te begrijpen en geeft me zelfs de mogelijkheid mijn eigen DHZ-programma's te maken. Ik hoef niet langer de ruimte te vinden voor een blender, broodbakmachine, soepmaker, rijstkoker, keukenmachine... deze enkele machine vervangt al deze keukengadgets en biedt maximale functionaliteit, terwijl het een minimale hoeveelheid ruimte nodig heeft.

 

Neil heeft een wonderbaarlijke transformatie bereikt in zijn eigen gezondheid en is nu erkend als één van de toonaangevenste juice experts in het Verenigd Koninkrijk. Neil is een gekwalificeerde Natuurlijke Juicetherapeut, geregistreerd bij de Complimentary Medical Association. Via zijn website (naturaljuicejunkie.com) en zijn juice detox programma's is hij in staat significante gezondheidsvoordelen te leveren aan duizenden mensen over de gehele wereld. Neil's recepten worden vaak omschreven als "te goed om gezond te zijn". Neil is regelmatig te vinden bij uitverkochte evenementen in heel het Verenigd Koninkrijk terwijl hij doorgaat met zijn missie: het delen van de voordelen van een sappige levensstijl.

 

 

Nayna Kanabar
Om mijn ThermoCook te testen begon ik met het stomen. Ik ben niet zo handig met elektrische gadgets, maar het gaat gemakkelijk en tot mijn verbazing is het mij gelukt deze gadget in één keer in elkaar te zetten en te gebruiken !!!.......... Mijn tweede poging met de ThermoCook was het maken van een gekruide pompoensoep. Ik voegde gehakte uien en stukjes pompoen toe aan de mengbeker met groene pepers, een snufje komijn, zout en water en drukte op de "Quick soup" functieknop en ik had heerlijke gloeiend hete soep in nog geen 20 minuten. Het werd steeds beter, zo indrukwekkend!!! Mijn derde poging was het maken van jam... De jam bleek perfect.....

 

Nayna is één van de meest populaire bloggers in het Verenigd Koninkrijk. She blogt over gemakkelijke veganisatische recepten en staat in de top 50 food blogs in het Vereningd Koninkrijk door Foodies 100. Nayna's recepten zijn gepubliceerd in The Metro, The Evening Standard en Eat In magazine.
Christine Bailey
Lees de volledige recensie

 

 

Neil Martin
Gekwalificeerde toonaangevende voedingsconsulente, chef-kok, journalist & auteur van diverse gezondheidsboeken.
De Thermocook is een hardwerkende multitasker, niet alleen fungeert het als een hoge kwaliteitsblender, het is zo veelzijdig - het kan pureren en verwarmen op hetzelfde moment, waardoor het perfect geschikt is voor het maken van soepen, sauzen en stoofschotels en het kan kruiden, noten en zaden fijn malen, zodat het ideaal te gebruiken is voor een hele reeks raw traktaties en desserts.
Ik heb de Optimum ThermoCook gebruikt tijdens een kookdemonstratie tijdens het London Veg Fest voor soep, pesto, het maken van caramel etc. waar iedereen van hield. Zoveel potentieel dit apparaat - ik houd ervan!

 

Christine is een gekwalificeerde toonaangevende Voedingsconsulent, Chef-kok, Journalist en Media Expert. Tijdens haar uitgebreide opleiding behaalde ze een First Class Honours Degree in Nutritional Therapy bij het gerenommeerde Nutrition Centre CNELM. Ze is ook gekwalificeerd op MSc-niveau en geeft trainingen en lezingen voor volwassenen aan PGCE. Als een ervaren Voedings- en Gezondheidsauteur levert Christine regelmatig bijdragen aan nationale en lokale tijdschriften en dagbladen op het gebied van Voeding, Gezondheid en Fitness. Ze is regelmatig in de media verschenen, inclusief radio en televisie. Ze is auteur van verschillende gezondheids- en receptenboeken.