PHA

Recensies

 
 • KAREN BURNS-BOOTH –ȫLOVAGE & LAVENDELȬ WINNENDE VOEDSELBLOG, SCHRIJVER VAN REISVERHALEN, RECEPTONTWIKKELAAR (AFGESTEMDE RECEPTEN VOOR JOHN LEWIS, LE CREUSET, SAINSBURRYS ETC...): OPTIMUM 9200 VOLGENDE GENERATIE IS EEN FANTASTISCH APPARAAT... LEES MEER...

  RAW FOOD DIDGE DUDE:
  KARENBURNS-BOOTH Karen Burns-Booth is een freelance voedsel- en reisverhalenschrijver, receptontwikkelaar en voedingsstylist met een passie voor lokale, seizoensgebonden ingrediënten. Ze is lid van de prestigieuze Guild of Food Writers en draagt regelmatig bij aan verschillende geprinte publicaties en online receptensites, evenals het creëren van op maat gemaakte recepten voor tal van grote merken en supermarkten in het Verenigd Koninkrijk en Europa. De belangrijkste merken waarvoor Karen heeft gewerkt zijn McCormick, Organic UK, Maille, Cath Kidston, Churchill China, Le Creuset, Le Parfait, Tala, John Lewis, Celebrity Cruises, Asda, Waitrose, Aldi, Sainsbury's, Tesco en nog veel meer. Karen is gespecialiseerd in het houdbaar maken van voedsel, bakken, seizoensgebonden gerechten en gezonde recepten met weinig calorieën, die gezorgd hebben tot gewichtsverlies bij het periodiek 5:2 dieet. Naast het schrijven voor haar eigen website, de bekroondeLavender and Lovage” blog, schrijft ze ook voor de Great British Chefs en draait een seizoensgebonden kookschool in Zuidwest-Frankrijk. Als ze niet in de keuken staat, reist ze de wereld rond met een camera en een laptop, op zoek naar nieuwe ingrediënten en inspiratie voor nieuwe recepten.

  ……Dus, wat is een Froothie? Nou, het is een ontzettend mooie en fantastisch apparaat! Ik kreeg een Froothie OPTIMUM 9200 NEXT GENERATION blender (RRP: £429), maar als u er nu een koopt, bespaart u maar liefst AUD 100 en verzekert u uzelf van één van deze geweldige apparaten voor slechts AUD 329! De lijst van wat je allemaal met deze blender kunt doen is verbazingwekkend.... Tot nu toe heb ik custard en een heerlijke enchilada saus gemaakt in mijn Froothie en beiden met een goed resultaat – de custard was een absolute winnaar, omdat de eieren koken tijdens het blenden – het recept wordt geplaatst op Lavender en Lovage in een paar dagen. Maar terug naar het recept van vandaag – zoals u kunt zien op de fotocollage heb ik alle ingrediënten in een keer in de grote 2 liter Froothie mengbeker gedaan, de saus minder dan een minuut geblend en voilà, ik werd beloond met een pittige, romige en heerlijke enchilada saus voor al mijn Mexicaanse gerechten...;

  Lees Verder..

 • EMMANUELLE MOSS – OFFICIEEL GECERTIFICEERD VOEDINGSDESKUNDIGE, WELNESS COACH EN RAUW VOEDSEL CHEFKOK IN TOP RESTAURANTS IN LONDEN, WAARONDER ȫNAMAȬ UIT DE FILM NOTTING HILL: IK BEN ERG BLIJ MET MIJN OPTIMUM 9200 2E GENERATIE....LEES MEER...…

  EMMANUELLE MOSS – OFFICIEEL GECERTIFICEERD VOEDINGSDESKUNDIGE


  EMMANUELLE MOSSEmanuelle Moss is sinds 2003 een officieel gecertificeerd voedingsdeskundige en een rauw voedsel chefkok met haar eigen rauw voedselmerk: Ready Raw en een welness coach. Ze ontdekte haar levensroeping door zich dienstbaar te stellen voor anderen en hun sterker te maken door hun lichaamswelzijn te herstellen en de in het darmkanaal levende bacteriën te stimuleren door het eten van zuivere plantaardige medicijnen.

  Ik ben verheugd u de nieuwe krachtigste Optimum 9200 2e Generatie blender te kunnen delen, wat een vondst is dit! Het voldoet aan alle eisen van duurzaamheid, kracht en efficiëntie met een strak design, een hebbeding voor iedereen die rauw voedsel wil bereiden. Het beste is, dat de 9200 een extra toegevoegde bonus heeft: de helft van de prijs van andere vooraanstaande blendermerken! Ontdek het plezier in het creëren van gezonde, heerlijke, levendig voedsel van smoothies, notenmelk, cocktails, soepen, ijs, notenboter en kwarktaart, de lijst is eindeloos. Wat een verschil kan een hoogwaardige blender maken in je leven.

 • GREGG CHAPMAN –ȫRAW FOOD DIGDE DUDEȬ– NEUROLINGUÏSTISCH PROGRAMMEUR VOOR DE NHS, REIKI-MASTER & DIDGERIDOO GELUIDSTHERAPEUT: IK BEN VERBAASD OVER DE KRACHT VAN DE NIEUWE OPTIMUM 9200 2E GENERATIE, WAT EEN BEEST VAN EEN APPARAAT.... LEES MEER.….

  RAW FOOD DIDGE DUDE:
  Ren Behan Ik ben een gekwalificeerde neurolinguïstisch programmeur. Ik geef ook les in meditatiekunst en stressmanagement aan studenten en docenten op middelbare scholen, universiteiten en hogescholen. Ik geef privé didgeridoo geluidstherapie, neurolinguïstische therapie en energie psychotherapie.

  Mijn rauw voedselreis begon in 2013 toen we de Optimum 9400 blender kochten. We stonden op het punt te investeren in een Vitamix apparaat, maar ontdekten toen de Australische Optimum die wordt gedistribueerd door Froothie. Omdat ik een Australiër ben en een ambassadeur voor alles wat Australisch is, moesten we investeren in de Optimum. Vanaf dat moment is de Raw Food Digde Dude geboren en werd rauw voedsel en gezond eten van vitaal belang voor ondersteuning van mijn fysieke lichaam en om goed te kunnen functioneren bij mijn werk.

  Ik ben verbaasd door de kracht van de nieuwe optimale 9200 Next Generation , wat een beest - Zonder enige twijfel is dit een geweldige blender - sterk aanbevolen. Ik heb zo veel verschillende recepten geprobeerd en ze zijn allemaal briljant !!!! Ik zal publiceren nieuwe op mijn website , dus check ze uit op :

  http://www.rawfooddidgedude.com.

 • APRIL-TUI –ȫSIMPLIFY YOUR HEALTHȬ GECERTIFICEERDE PLANTAARDIGE VOEDINGSDESKUNDIGE, HARTSTOCHTELIJKE FOODIE, BLOGGER EN GEZONDHEID: OPTIMUM 9200 2E GENERATIE IS EEN FANTASTISCH NIEUW KEUKENGADGET....LEES MEER ….

  April-Tui:Simplify Your Health
  Ren Behan Simplify Your Health is een blog van April-Tui Buckley, een hartstochtelijke foodie, die hoopt anderen te kunnen inspireren opnieuw in contact te brengen met voedsel en een weg te vinden door de overvloedig informatie over voedingswaarde. April-Tui werd geboren in Nieuw-Zeeland en heeft al een passie voor gezondheid en welzijn gehad sinds haar tienerjaren. Ze werd 25 jaar geleden op haar 14e vegetariër en ontwikkelde vervolgens een compleet plantaardig dieet. Oorspronkelijk opgeleid tot aromatherapeut heeft ze een diploma Voedingsdeskundige en behaalde ze onlangs een certificaat voor Plantaardig Voedingsdeskundige aan Cornell University en de T Colin Campbell Centre for Nutrition Studies. Ze heeft dit jaar ook de studie Stadslandbouw gevolgd. Haar doel is het het leven van gewone mensen te vereenvoudigen door natuurlijker, evenwichtiger en gezonder te gaan leven. Simplify Your Health moedigt je aan jezelf opnieuw in contact te brengen met voedsel uit je eigen tuin. De recepten zijn ontworpen om je te laten zien hoe gemakkelijk en plezierig het bereiden en verbouwen van je eigen voedsel kan zijn en hoe eenvoudig het is een optimale gezondheid en welzijn te bereiken.

  De Optimum 9200 Generatie is het nieuwste model en wederom een fantastisch keukengadget. Ik heb een aantal behoorlijke serieuze uitdagingen geprobeerd, waaronder het maken van taart! En, previous blender I reviewed, het apparaat klaart de klus elke keer. Ik wilde vooral de lezers laten zien waar de blender toe in staat is, dus veel meer dan alleen maar smoothies.

  Maar om te beginnen gaan we kijken naar de specificaties en wat dit nieuwe apparaat kan doen..Lees meer...

 
 • NEIL MARTIN – NATURAL JUICE JUNKIE – EEN VAN DE TOONAANGEVENDSTE BRITSE JUICE EXPERTS, GEREGISTREERD BIJ DE BCMA (BRITISH COMPLEMENTARY MEDICINE ASSOCIATION): DE OPTIMUM 600 IS DE BESTE JUICER DIE IK OOIT HEB GEBRUIKT....LEES MEER...

  Neil Martin – Natural Juice Junkie :


  Kate MagicNa het behalen van een wonderbaarlijke transformatie van zijn eigen gezondheid, wordt Neil nu erkend als één van de toonaangevendste Britse juice experts. Neil is een gekwalificeerd Natuurlijke Sap Therapeut en staat ingeschreven bij de BCMA (British Complementary Medicine Associaton). Via zijn website (naturaljuicejunkie.com) en zijn Detox sapkuren is hij in staat geweest significante gezondheidsvoordelen te leveren aan duizenden mensen over de hele wereld. Neil’ s recepten worden vaak omschreven als “te lekker om gezond te zijn”. Neil is regelmatig te vinden op uitverkochte evenementen in het gehele Verenigd Koninkrijk, omdat hij zijn missie van de voordelen van een sappige levensstijl blijft uitdragen.

  “WOW! Koude pers juicen werd gewoon populair. Froothie’ s Optimum 600 is een doorbraak en simpel gezegd, het is de beste juicer die ik ooit heb gebruikt.”


  Lees verder.
 • CHRISTINE BAILEY, ȫADVANCE NUTRITION LTDȬ– TOONAANGEVENDE GEKWALIFICEERDE VOEDINGSDESKUNDIGE, CHEF-KOK, JOURNALIST & AUTEUR – OPTIMUM 9400 & 600 BEOORDELINGEN....LEES MEER...

  Christine Bailey – Advance Nutrition LTD :


  Kate MagicChristine is een gekwalificeerd toonaangevende voedingsconsultant, chef-kok, journalist en mediaexpert. Tijdens haar uitgebreide opleiding ontving ze een Eersteklas Honours graad in Voedingstherapie aan het gerenommeerde Nutrition Centre CNELM. Ze is ook gekwalificeerd op MSc-niveau en geeft trainingen voor volwassenen en lezingen op het PGCE. Christine schrijft, als een ervaren voedings- en gezondsheidsauteur, regelmatig voor nationale en lokale tijdschriften en kranten over voeding, voedingswaarde, gezondheid en fitness. Ze is regelmatig in de media geweest, waaronder radio en televisie. Ze is auteur van verschillende gezondheids- en kookboeken.

  De Optimum 9400 met professionele specificaties is ontworpen voor huishoudelijk gebruik. Ik gebruik mijn blender dagelijks meerdere malen en het gaat met mij mee op mijn gezonde kookdagen. Het is één van de krachtigste blenders op de markt en ik heb het echt uitgebreid getest. Of u super gezonde smoothies wilt maken, dipsauzen en spreads, soepen, desserts, notenmelk, noten- en zadenmeel, notenpasta, gezond instant ijs en sorbets zal het allemaal voor u maken!

  De Optimum 600 juicer is een fantastische hoge kwaliteit masticatie juicer. Niet alleen is het snel met minimale voorbereidingstijd dankzij de grote pulpuitgang en auger, maar het kan ook tal van fruit en groente verwerken, waaronder mijn favoriet– bladgroenten. Of u nieuw bent met het maken van sap of u zich wilt bekeren tot juicen, u zult ontdekken, dat deze juicer uitzonderlijk sap maakt zonder stukjes in enkele minuten.

  Een uitgebreide samenvatting van redenen om sap te maken en welke juicer te gebruiken :

  Waarom sap ? :

  • Veel voedingsdeskundigen adviseren het eten van tenminste 6 – 8 porties groenten en 2 -3 stuks fruit per dag, wat de meeste mensen niet binnen krijgen.
  • Juicen is een eenvoudige manier om te garanderen, dat u uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zal bereiken voor fruit en groenten.
  • Sap moedigt aan een goede hoeveelheid fruit te nuttigen op een efficiënte manier.
  • Met sap haalt u gemakkelijk voedingsstoffen uit groenten/fruit, vooral als u een slechte spijsvertering hebt
  • Het biedt een gemakkelijke manier om verschillende groenten toe te voegen aan uw dieet en het is een fantastische manier om nieuwe groenten te proberen.
  • Sap kan ook worden afgestemd op uw eigen gezondheidsbehoeften, zoals het toevoegen van gember voor de spijsvertering of kurkuma voor ontstekingen, bètacaroteen rijke bronnen voor gezonde ogen etc.
  • Juicen is een krachtig hulpmiddel, die u kunt gebruiken om uw vooruitgang naar een optimale gezondheid te versnellen. Veel mensen beginnen met juicen om een nieuwgezonde voedingsprogramma te starten.
  • Verse sappen hebben ook opmerkelijk reinigende vermogens – hun hoog watergehalte is noodzakelijk voor hydratatie en het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Ze bevatten een serie samenstellingen zoals citroenzuur en appelzuur, pectine en chlorofyl, die bekend staan om hun vermogen vetten en toxines te absorberen uit het spijsverteringskanaal. Groene groentesappen (bijvoorbeeld broccoli, spinazie, boerenkool en tarwegras) zijn rijk aan chlorofyl en magnesium om energieniveaus te ondersteunen.
  • Optimaliseer voedingsstoffen – een gemakkelijke manier om essentiële voedingsstoffen te nuttigen als u moeite heeft met het eten van bordenvol groenten.
  • Maximaliseer voedingsstoffen met weinig moeite – Sommige micronutriënten raken beschadigd als u voedsel verwarmt. Koken en het verwerken van voedsel vernietigt deze micronutriënten door hun vorm en chemische samenstelling, zoals fytonutriënten en vitamine C te veranderen. Sap zorgt voor een hoog niveau van deze waardevolle voedingsstoffen.

  Welke juicer gebruiken?

  Er zijn twee hoofdtypen:

  Sapcentrifuges Deze zijn vaak goedkoper (ze raspen, hakken en draaien om het sap te scheiden van de pulp). Ze kunnen over het algemeen geen grote hoeveelheden in één keer verwerken en geen bladgroenten en tarwegras. Sommigen zijn erg luidruchtig. Een draaiende mand scheurt de fruit en groenten door middel van een scherpe schijf, waardoor het sap centrifugaal door een fijne zeef wordt geperst. Afhankelijk van het merk/model, kan het sap gaan schuimen en dus sneller oxideren – dit kan de aanwezige antioxidanten sneller afbreken.

  Masticerende juicers (Ook bekend als slowjuicers, koude persjuicers, single-gear juicers of single-auger juicers). Masticerende juicers “kauwen” of masticeren uw ingrediënten door te malen (net zoals tanden) en knijpen vervolgens het sap uit. Deze juicers zijn ideaal als je de voordelen van juicen wilt maximaliseren en sappen wilt integreren in uw dieet op een regelmatige basis. Goede kwaliteit masticerende juicers produceren een hoge sap opbrengst en minder pulp. Bovendien genereert deze juicer minder schuim, waardoor de sappen langzamer oxideren en de voedingswaarde maximaliseert. Deze soorten juicers kan de meeste fruitsoorten en groenten inclusief tarwegras , bladgroenten, kruiden en bessen juicen. Terwijl de oudere modellen steeds moeilijker te reinigen zijn, zijn de moderne juicers ontworpen voor gemakkelijke reiniging en hebben een minimale voorbereidingstijd – ruime voedingsbuis betekent niet snijden etc.

  Less verder..
 • JACQUELINE MELDRUM –‘ TINNED TOMATOES’ – TOP BEKROONDE VOEDSELBLOGGER & RECEPTONTWIKKELAAR VOOR BABY CENTRE UK, GREAT BRITISH CHEFS & READERS DIGEST: IK HOUD VAN DE KWALITEIT EN HET RESULTAAT, DIE HET APPARAAT MAAKT....LEES MEER...

  Jacqueline Meldrum Tinned Tomatoes


  Kate MagicJacqueline Meldrum is een voedselschrijver en receptontwikkelaar, die vegetarische en veganistische recepten schrijft op haar blog Tinned Tomatoes. Ze schrijft ook voor Baby Centre UK, Great British Chefs en Readers Digest. Jacqueline werd uitgeroepen tot top voedselblogger door Foodies 100 in 2013 , door Vegetarian Living Magazine in 2014 en Tinned Tomatoes werd door The Guardian genoemd als “een vegetarische en veganistische blog, die je moet kennen”.

  Ik heb de Optimum 9400 blender en de Optimum 400 slowjuicer. Ik gebruik iedere dag ten minste één van deze apparaten voor het maken van sappen, smoothies, soepen, sauzen en desserts. Ik houd van hun kracht en de kwaliteit van het resultaat, dat ik krijg en ze zijn zo snel en eenvoudig te reinigen. Voordat ik start met koken denk ik altijd “Kan ik dit versnellen met mijn Froothie?

  Lees verder..
 • SACRED ESSENCE – OUDE TRADITIES ONDERSTEUNEN HET HEDENDAAGSE LEVEN & WELZIJN: OPTIMUM 600 IS EEN WONDER SLOWJUICER!  SACRED ESSENCE Sacred Essence verbindt mensen van nu met de oude wijsheid van gisteren – het ondersteunen van individuele en genezing. Door onze marktplaats van krachtige middelen, bouwen we aan een energiegemeenschap om een krachtige verandering in de wereld te bevorderen. Wij houden van het werken met de inheemse bevolking en ambachtslieden, die mooie en doelgerichte producten maken, die het individu koestert, de gemeenschap ondersteunen en helpen de aarde te steunen, nu en voor toekomstige generaties.

  De Optimum 600 is gewoon geweldig , meer geavanceerde oplossingen biedt zo veel in de hedendaagse wonen . We zijn zo onder de indruk van het gebruiksgemak , brede glijbaan met extreem snelle bereiding keer , tot 50 % meer sap wordt gewonnen uit fruit en groenten maken het sap nog levendig met kleuren en meer viktiga voedingsstoffen rijke smaken , het voeden van het lichaam met meer enzymen en voedingsstoffen . Dit is te wijten twee weinig of geen warmte-overdracht opera ding om slechts 65 omwentelingen per minuut gør deze sapcentrifuge een wonder !

  Lees verder...

 • KATE MAGIC –‘ KATES MAGIC BUBBLE’ – WERELDWIJD BEKENDE RAW FOOD EXPERT & SCHRIJVER VAN MEERDERE RAW FOOD BOEKEN, WAARONDER HET BEKENDE ‘ RAW LIVING’ BOEK: OPTIMUM 9400 IS DE BLENDER VAN MIJN KEUZE.... LEES MEER...

  Kate Magic – Raw Living & Kate’s Magic Bubble :


  Kate MagicWereldwijd gerenommeerde rauw voedselexpert Kate Magic heeft meer dan twee decennia ervaring met rauw voedsel en is de creatief directeur van Raw Living en de website Kate’ s Magic Bubble. Kate, auteur van vier rauwe lifestyleboeken, reist internationaal en geeft lezingen en workshops over rauw voedsel, die haar unieke mix van leuk, nuchterheid en spirituele wijsheid etaleert. Ze is ook moeder van drie tienerjongens, die ze opvoedt met een rauw veganistisch dieet.

  De Froothie Optimum 9400 is de huidige blender van mijn keuze. Ik geloof, dat dit apparaat de meest efficiënte is op de markt van vandaag tegen de beste prijs. Het doet alles wat een rauw voedselliefhebber wil van een blender, snel en zonder poespas. Het is eenvoudig te reinigen en betrouwbaar in gebruik.

 • CHRISTINE BAILEY, ȫADVANCE NUTRITION LTDȬ– TOONAANGEVENDE GEKWALIFICEERDE VOEDINGSDESKUNDIGE, CHEF-KOK, JOURNALIST & AUTEUR VAN MEERDERE VOEDINGS- & GEZONDHEIDSBOEKEN – OPTIMUM 9400 IS EEN VAN DE KRACHTIGSTE BLENDERS OP DE MARKT EN IK HEB HET ECHT UITGEBREID GETEST ....LEES MEER...

  Christine Bailey – Advance Nutrition LTD :


  Kate MagicChristine is een gekwalificeerd toonaangevende voedingsconsultant, chef-kok, journalist en mediaexpert. Tijdens haar uitgebreide opleiding ontving ze een Eersteklas Honours graad in Voedingstherapie aan het gerenommeerde Nutrition Centre CNELM. Ze is ook gekwalificeerd op MSc-niveau en geeft trainingen voor volwassenen en lezingen op het PGCE. Christine schrijft, als een ervaren voedings- en gezondheidsauteur, regelmatig voor nationale en lokale tijdschriften en kranten over voeding, voedingswaarde, gezondheid en fitness. Ze is regelmatig in de media geweest, waaronder radio en televisie. Ze is auteur van verschillende gezondheids- en kookboeken.

  De Optimum 9400 met professionele specificaties is ontworpen voor huishoudelijk gebruik. Ik gebruik mijn blender dagelijks meerdere malen en het gaat met mij mee op mijn gezonde kookdagen. Het is één van de krachtigste blenders op de markt en ik heb het echt uitgebreid getest. Of u super gezonde smoothies wilt maken, dipsauzen en spreads, soepen, desserts, notenmelk, noten- en zadenmeel, notenpasta, gezond instant ijs en sorbets zal het allemaal voor u maken!

  De Optimum 600 juicer is een fantastische hoge kwaliteit masticatie juicer. Niet alleen is het snel met minimale voorbereidingstijd dankzij de grote pulpuitgang en auger, maar het kan ook tal van fruit en groente verwerken, waaronder mijn favoriet– bladgroenten. Of u nieuw bent met het maken van sap of u zich wilt bekeren tot juicen, u zult ontdekken, dat deze juicer uitzonderlijk sap maakt zonder stukjes in enkele minuten.

  Een uitgebreide samenvatting van redenen om sap te maken en welke juicer te gebruiken :

  Waarom sap ? :

  • Veel voedingsdeskundigen adviseren het eten van tenminste 6 – 8 porties groenten en 2 -3 stuks fruit per dag, wat de meeste mensen niet binnen krijgen.
  • Juicen is een eenvoudige manier om te garanderen, dat u uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zal bereiken voor fruit en groenten.
  • Sap moedigt aan een goede hoeveelheid fruit te nuttigen op een efficiënte manier.
  • Met sap haalt u gemakkelijk voedingsstoffen uit groenten/fruit, vooral als u een slechte spijsvertering hebt
  • Het biedt een gemakkelijke manier om verschillende groenten toe te voegen aan uw dieet en het is een fantastische manier om nieuwe groenten te proberen.
  • Sap kan ook worden afgestemd op uw eigen gezondheidsbehoeften, zoals het toevoegen van gember voor de spijsvertering of kurkuma voor ontstekingen, bètacaroteen rijke bronnen voor gezonde ogen etc.
  • Juicen is een krachtig hulpmiddel, die u kunt gebruiken om uw vooruitgang naar eenoptimale gezondheid te versnellen. Veel mensen beginnen met juicen om een nieuw gezonde voedingsprogramma te starten.
  • Verse sappen hebben ook opmerkelijk reinigende vermogens – hun hoog watergehalte is noodzakelijk voor hydratatie en het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Ze bevatten een serie samenstellingen zoals citroenzuur en appelzuur, pectine en chlorofyl, die bekend staan om hun vermogen vetten en toxines te absorberen uit het spijsverteringskanaal. Groene groentesappen (bijvoorbeeld broccoli, spinazie, boerenkool en tarwegras) zijn rijk aan chlorofyl en magnesium om energieniveaus te ondersteunen.
  • Optimaliseer voedingsstoffen – een gemakkelijke manier om essentiële voedingsstoffen te nuttigen als u moeite heeft met het eten van bordenvol groenten.
  • Maximaliseer voedingsstoffen met weinig moeite – Sommige micronutriënten raken beschadigd als u voedsel verwarmt. Koken en het verwerken van voedsel vernietigt deze micronutriënten door hun vorm en chemische samenstelling, zoals fytonutriënten en vitamine C te veranderen. Sap zorgt voor een hoog niveau van deze waardevolle voedingsstoffen.

  Welke juicer gebruiken?

  Er zijn twee hoofdtypen:

  Sapcentrifuges Deze zijn vaak goedkoper (ze raspen, hakken en draaien om het sap te scheiden van de pulp). Ze kunnen over het algemeen geen grote hoeveelheden in één keer verwerken en geen bladgroenten en tarwegras. Sommigen zijn erg luidruchtig. Een draaiende mand scheurt de fruit en groenten door middel van een scherpe schijf, waardoor het sap centrifugaal door een fijne zeef wordt geperst. Afhankelijk van het merk/model, kan het sap gaan schuimen en dus sneller oxideren – dit kan de aanwezige antioxidanten sneller afbreken.

  Masticerende juicers Ook bekend als slowjuicers, koude persjuicers, single-gear juicers of single-auger juicers). Masticerende juicers “kauwen” of masticeren uw ingrediënten door te malen (net zoals tanden) en knijpen vervolgens het sap uit. Deze juicers zijn ideaal als je de voordelen van juicen wilt maximaliseren en sappen wilt integreren in uw dieet op een regelmatige basis. Goede kwaliteit masticerende juicers produceren een hoge sap opbrengst en minder pulp. Bovendien genereert deze juicer minder schuim, waardoor de sappen langzamer oxideren en de voedingswaarde maximaliseert. Deze soorten juicers kan de meeste fruitsoorten en groenten inclusief tarwegras, bladgroenten, kruiden en bessen juicen. Terwijl de oudere modellen steeds moeilijker te reinigen zijn, zijn de moderne juicers ontworpen voor gemakkelijke reiniging en hebben een minimale voorbereidingstijd – ruime voedingsbuis betekent niet snijden etc.

  Lees verder...
 • JACQUELINE MELDRUM – ‘TINNED TOMATOES’ – TOP BEKROONDE VOEDSELBLOGGER & RECEPTONTWIKKELAAR VOOR BABY CENTRE UK, GREAT BRITISH CHEFS & READERS DIGEST: IK HOUD VAN DE KWALITEIT EN HET RESULTAAT, DIE HET APPARAAT MAAKT….LEES MEER…

  Jacqueline Meldrum Tinned Tomatoes


  Kate MagicJacqueline Meldrum is een voedselschrijver en receptontwikkelaar, die vegetarische en veganistische recepten schrijft op haar blog Tinned Tomatoes. Ze schrijft ook voor Baby Centre UK, Great British Chefs en Readers Digest. Jacqueline werd uitgeroepen tot top voedselblogger door Foodies 100 in 2013 , door Vegetarian Living Magazine in 2014 en Tinned Tomatoes werd door The Guardian genoemd als “een vegetarische en veganistische blog, die je moet kennen”. Ik heb de Optimum 9400 blender en de Optimum 400 slowjuicer. Ik gebruik iedere dag ten minste één van deze apparaten voor het maken van sappen, smoothies, soepen, sauzen en desserts. Ik houd van hun kracht en de kwaliteit van het resultaat, dat ik krijg en ze zijn zo snel en eenvoudig te reinigen. Voordat ik start met koken denk ik altijd “Kan ik dit versnellen met mijn Froothie?"
  Lees verder..
 • BECCA PUSEY – ‘AMUSE YOUR BOUCHE’ – REGELMATIG TE GAST BIJ GREAT BRITISH CHEFS & HEEFT GEWERKT MET WAITROSE, AUNT BESSIE’S EN YOGURT COUNCIL: DE OPTIMUM 9400 KAN DE CONCURRENTIE MET BLENDTEC & VITAMIX DOORSTAAN…. LEES MEER…

  Becca Pusey Amuse Your Bouche


  Kate MagicBecca schrijft het populaire vegetarische blog Amuse Your Bouche. Behalve het schrijven van heerlijke vegetarische recepten voor haar blog, heeft Becca gewerkt met een aantal grote merken, zoals The Yogurt Council, Aunt Bessie’s en Waitrose. Becca is ook regelmatig te gast bij Great British Chefs. Ziet u mijn speeltje op de achtergrond van deze foto’s? Het is de Froothie Optimum 9400 Het is geen transformator, ondanks de naam, maar een geweldig mooie blender. Ik ga de komende maanden samenwerken met Froothie om u een aantal geweldige vegetarische blenderrecepten te brengen! Maakt u zich geen zorgen, het zullen niet allemaal smoothies zijn – blenders zijn nuttiger voor veel meer dan dat. Maar ik ben zeer voor een goede smoothie – ik ga altijd voor een soort sap of smoothie in een café, terwijl alle anderen koffie of cola bestellen – dus ik dacht hiermee te beginnen.
  LEES MEER…
 • SHAHEEN SUTTON – ‘ALLOTMENT2KITCHEN’ – UITGEROEPEN TOT BESTE VEGETARISCHE BLOG 2014 DOOR VEGETARIAN MAGAZINE: DE INDRUK VAN DE ROMIGE GLADHEID VAN DE OPTIMUM 9400…. LEES MEER…

  Shaheen Sutton:Allotment 2 Kitchen


  Kate Magic Shaheen begon haar vegetarische en veganistische blog om de recepten, die ze met groenten uit haar eigen volkstuintje maakte, te publiceren. Sindsdien heeft ze haar eigen café, is uitgeroepen tot één van de beste vegetarische bloggers in het Verenigd Koninkrijk door Vegetarian Living Magazine en was ze dit jaar tweede bij de Great Vegan Bake Off. Een paar maanden geleden werd ik in alle bescheidenheid gevraagd merkambassadeur te worden voor Froothie, die het bekroonde Optimum assortiment van professionele en huishoudelijke juicers en blenders verkopen. Ik was aanvankelijk terughoudend, want ik promoot normaal geen producten op mijn blog. Het is altijd een persoonlijk blog geweest en maakt geen reclame en promoot geen producten, maar ik ben bekeerd sinds ik de blender heb gebruikt.
  Lees verder..
 • DEBBIE WALSH – ‘MAPLE SPICE’ – UITGELICHT IN IRISH TIMES, EXAMINATOR & ZELFSTANDIGE: GEZONDER MET MIJN OPTIMUM 9400…. LEES MEER…

  Debbie Walsh : Maple Spice


  Kate MagicDebbie is een Canadese voedselblogger woonachtig in Ierland. Haar veganistische blog is erg populair en ze won de derde plaats in The Vegan Woman’s Top 10 Vegan Blogs. Debbie wordt uitgelicht in The Irish Times, The Irish Examiner en The Irish Independent.

  Als u mijn blog een tijdje heeft gevolgd, heeft u waarschijnlijk een duidelijk tekort opgemerkt aan smoothie en drankrecepten. Dit is niet, omdat ik er niet van houd, ik had geen goede blender om perfecte smoothies te maken.

  Tot nu toe. De aardige mensen vanFroothie stuurden mij hun Optimum 9400 blender ter beoordeling en mensen, ik ben verliefd!

  LEES MEER…
 • ELIZABETH ATIA – ‘ELIZABETH’S KITCHEN DIARY’ – FINALIST BIB AWARDS 2014, TOP 3 EBUZZING GASTRONOMY: ONGELOVELIJKE OPTIMUM 9400…. LEES MEER…

  Elizabeth Atia : Elizabeth’s Kitchen Diary


  Kate MagicElizabeth is een Canadese woonachtig met haar familie in Shetland, hier blogt ze familierecepten gebruikmakende van lokale seizoensproducten. Elizabeth was een finalist bij de BIB Awards 2014 en staat in de top 3 Ebuzzing Gastronomy in het Verenigd Koninkrijk. Elizabeth schrijft voor A Taste of Shetland en 60 North Magazine. Haar werk is ook te vinden op i’i Shetland en 750g leg mag.

  Vanochtend heb ik doorweekte cashewnoten geblend tot een romige puree voor toevoeging aan veganistische kaas (een experiment – ik zal hierover verslag uitbrengen!). En als ik type nip ik aan mijn heerlijk gladde vloeibaar ontbijt van 2 hele wortelen, 2 hele appels, een handje spinazie, een schijfje citroen en water/ijs om te verdunnen. In enkele seconden is het gemaakt en er zijn absoluut geen stukjes te vinden (hoewel het qua smaak lijkt op appelmoes, de volgende keer zal ik slechts één appel proberen!).

  Lees verder..
 • EMMA POTTS – ‘COCONUT & BERRIES’ – PRACHTIGE FOTO VEGANISTISCHE GERECHTEN, AANBEVOLEN IN HAAR BLOG EN CRUMBS MAGAZINE: INVOERING FROOTHIE! HET IS EEN ECHTE SMOOTHIE TRAKTATIE…. LEES MEER…

  Emma Potts : Coconut and Berries


  Kate MagicEmma blogt de mooiste gefotografeerde veganistische gerechten op haar populaire blog Coconut and Berries. Emma’s werk wordt aanbevolen op haar blog en door Crumbs Magazine.

  Het eerste Froothie recept, dat ik deel is deze heerlijke knapperige Gember Chocolade Smoothie! Het is een echte traktatie, maar zoals de meeste van mijn smoothierecepten, zeker gezond genoeg om de dag te beginnen.

  Als u zich mijn Dubbele Gember Donkere Chocolade Brok Muffins ,kunt herinneren, zult u weten, dat ik houd van de combinatie gember en chocolade. Deze smoothie heeft een zoete en romige basis gemaakt van peer, rauwe cashewnoten, amandelmelk, kleverige caramelachtige dadels en een goede dosering verse gember.

  Lees verder..
 • FIONA MACLEAN – ‘LONDON UNATTACHED’ – AVIS BESTE REISBLOGGER, COLUMNIST IN THE METRO: FROOTHIE SUCCESVOL GETEST…. LEES MEER…

  Fiona Maclean London Unattached


  Kate MagicFiona Maclean schrijft voedings-, reis- en restaurantbeoordelingen. Ze is AVIS beste reisblogger 2013-2014 en heeft artikelen gepubliceerd over het 5:2 dieet in diverse kranten en tijdschriften. Fiona heeft een vaste column in The Metro.

  Het resultaat was een warme in plaats van echt hete soep (hoewel ik het in alle eerlijkheid heter had gekregen als ik langer geblend had), met een opmerkelijk lekkere smaak. Ik heb genoeg gemaakt om het mengsel morgen gekoeld te proberen en ik ben er zeker van, dat het een erg gezonde manier is om zowel te koken als iets te bereiden met smaakexplosie. Mijn oorspronkelijke plan was iets te maken voor een 5:2 dag vastendag, maar ik had geen halfvolle crème fraîche, die ik wilde gebruiken en in plaats hiervan heb ik een heel pak Oatly haverdrank gebruikt. Het resultaat was heerlijk, maar omdat het pak ongeveer 350 calorieën bevat, heb ik alle hoop op vasten losgelaten en in plaats hiervan genoten van de soep. Wel de moeite waard, het loslaten van mijn vastendag – een ZEER snel!

  Lees meer..
 • JANE SARCHET – ‘THE HEDGECOMBERS’ – RECEPTEN AANBEVOLEN DOOR GROTE MERKEN ZOALS TWININGS TEA, LAKELAND, BAKING MAD, HEGGIES ETC.: ALGEMEEN OORDEEL NOGAL ONDER DE INDRUK VAN MIJN FROOTHIE…. LEES MEER…

  Jane Sarchet - The Hedgecombers


  Kate MagicJanie blogt vanuit Cornwall over haar pogingen een zelfvoorzienend leven te leiden, het fokken van dieren en het verbouwen van fruit en groenten. Janie heeft advertentierecepten ontwikkeld voor een aantal grote merken, waaronder Twinings Tea, Baking Mad, Jordans Cereal, Lakeland, Whittard of Chelsea, Dotcomgiftshop, Heggies, The Great British Florist, Ronnie Sunshines en Gousto.

  TDe pulse functie is een goede manier om controle te houden over het blenden en zorgt ervoor, dat je niet overbewerkt. Bijvoorbeeld als u wat pinda’s in de mengbeker doet om ze kort te blenden voor een Thaise stijl saladedressing, zult u door de kracht van de messen in een mum van tijd pindakaas hebben! In plaats daarvan blendt u de pinda’s kapot door het gebruik van de pulseknop en heeft u complete controle over de structuur van de noten.
  Froothie High Performance Blender Review - The Hedgecombers

  Mijn favoriete designelement is de rubberen mengbekervoet. U zet gewoon de mengbeker op de 4 rubberen ‘vingers’ en het apparaat is klaar om te blenden. Bij mijn oude blender moet je op de markeringen letten om de beker te plaatsen en hier word ik een beetje gek van elke keer als ik het gebruik.

  Froothie High Performance Blender Review - the Hedgecombers

  Dus mijn algehele oordeel tot dusver is, dat ik nogal onder de indruk ben.

  Lees verder..
 • KAVEY FAVELLE – ‘KAVEY EATS’ – AANBEVOLEN DOOR MORRISONS & BBC’S QUESTION OF TASTE: DE OPTIMUM 9400 KOMT GOED OVEREEN MET DE VITAMIX PRO 500…. LEES MEER…

  Kavey Favelle Kavey Eats


  Kate Magic Kavey houdt van reizen rond de hele wereld en te leren over verschillende keukens en haar blog weerspiegelt haar reizen met een divers aanbod van recepten. Kavey wordt aanbevolen door Morrisons Magazine en is verschenen in The BBC’s A Question of Taste.

  De reden, dat krachtige blenders zoals de Vitamix en Froothie’s Optimum 9400 zeer geschikt zijn voor het maken van custard is, dat u alle ingrediënten in één keer kunt toevoegen in de mengbeker, de blender aan kunt zetten en de snelheid geleidelijk kunt opvoeren tot de hoogste stand. Laat de blender draaien voor een paar minuten; de snelheid van de krachtige messen genereert voldoende warmte om de custard te koken. Geloof me, na 7 minuten was onze vla stomend heet! En omdat we vertrouwen in de kracht van de messen hadden, lieten we vaste stukjes witte chocolade rechtstreeks in de hete custard vallen en blendden we opnieuw. De messen van de Optimum 9400 braken de chocolade snel af, de hitte smolt de chocolade en het werd goed gemengd met de custard.

  Lees verder..
 • KELLIE ANDERSON – ‘FOOD TO GLOW’ – GEZONDHEIDSADVISEUR & VOEDINGSDESKUNDIGE BIJ MAGGIES’ CARING CENTRES: DE OPTIMUM 9400 VERSUS VITAMIX 1 OP 1: OP EEN PAAR PUNTEN IS DE FROOTHIE BETER…. LEES MEER…

  Kellie Anderson:Food to Glow


  Kate Magic Kellie is een Amerikaanse woonachtig in Schotland. Kellie is een gezondheidspedagoog en voedingsdeskundige bij het Maggie’s Cancer Caring Centres. Hoewel Kellie niet veganistisch is, volgt ze hoofdzakelijk een veganistisch dieet, wat weerspiegelt wordt in haar gezonde recepten.

  Omdat ik een vrij methodisch persoon ben, wilde ik er zeker van zijn, dat ik het apparaat door en door testte, voordat ik een beoordeling schreef. En ik wilde een paar uitdagingen doen met mijn Vitamix om te zien hoe de twee apparaten het in vergelijking doen.

  Voor mijn 1 op 1 uitdagingen maakte ik vandaag een smoothie, een dubbele hoeveelheid rode bieten en cashew humus, wat bevroren yoghurt en zonnebloemzaadboter. Beide apparaten presteerden zeer goed – wat te verwachten is van hoge kwaliteitsapparaten. Maar er zijn een paar punten ten gunste van de Froothie:

  1. Prijs
  2. Geluid
  3. Gebruiksgemak
  4. Blendtijd

  Alleen al het prijsverschil zou voor mij voldoende zijn: £599 voor de Vitamix Pro 500 tegen £329 voor de Froothie Optimum 9400.

  Lees verder..
 • LOUISE CARRUTHERS – ‘CRUMBS & CORCKSCREWS’ – RECEPTEN GESCHREVEN VOOR DISNEY BABY & YAHOO SHINE: INDRUKWEKKENDE BLENDER VAN FROOTHIE…. LEES MEER…

  Louise Carruthers:Crumbs and Corkscrews


  Kate Magic Louise houdt van taart en bakken, die ze telt met Weight Watchers. Louise’s recepten zijn te vinden op Gourmandize UK, Disney Baby en Yahoo Shine.

  Het helpt me langs de weg naar de smoothiehemel en is mijn nieuwe kleine vriend; het is nu een paar weken een deel van mijn familie en het voorziet prima. Welkom Optimum 9400! Het klinkt een beetje als een Transformer, natuurlijk een heldhaftige Autobot; maar eigenlijk is het een indrukwekkende blender van Froothie en ik houd ervan.

  Terwijl de Optimum alles aankan van aardbeien tot stoeptegels,; heb ik vooral fruit geblend, een aantal eiwitshakes gemaakt en me overgegeven aan mijn cafeïneverslaving met magere caramel Frappuccinos. Ze zullen binnenkort allemaal gepubliceerd worden. Maar ik wil de Optimum ook testen op andere dingen, waaronder:

  Lees verder..
 • MICHELLE MINNAAR: ‘THE GREEDY GOURMET’ – VOEDSELSCHRIJVER & FOTOGRAAF: FROOTHIE IS BETAALBAARDER EN DE MOTOR IS VEEL KRACHTIGER…. LEES MEER…

  Michelle Minnaar:The Greedy Gourmet


  Kate Magic Michelle is een voedselschrijver en fotograaf uit Zuid-Afrika, die woont in Londen en recepten blogt met gebruikmaking van de meest verse ingrediënten.

  In de tussentijd heb ik ook een Froothie Optimum 9400apparaat gekregen.Omdat het een Australisch bedrijf is, is het merk relatief onbekend in het Verenigd Koninkrijk. Vitamix is nu heel beroemd, maar de prijs begint vanaf £600, wat een ontmoedigend effect heeft. De Froothie met zijn prijs van £329, bijna de helft van de laatstgenoemde prijs, is betaalbaarder plus, en dit is een grote plus, de motor is krachtiger met 2.238 Watt vergeleken met de 1.492 Watt van de Vitamix. Bekijk Froothie voor hun volledig productaanbod en meer informatie.

  Lees verder..
 • MONICA SHAW – ‘SMARTER FITTER’ – REGELMATIG AANBEVOLEN DOOR GREAT BRITISH CHEFS: TOEGEWIJDE VITAMIX GEBRUIKER, DE OPTIMUM PRESTEERT MINSTENS EVEN GOED ALS DE VITAMIX…. LEES MEER…

  Monica Shaw:Smarter Fitter


  Kate Magic Monica’s blog over het leren fit en gezond te leven door middel van echt voedsel en schoon eenvoudig leven. Monica heeft twee ebooks uitgebracht – Smarter Fitter Smoothies en Healthy Vegan Breakfast Salads. Monica levert regelmatig een bijdrage aan Great British Chefs.

  Zoals velen van u weten, ben ik al jaren een toegewijde gebruiker van de Vitamix, dus toen ik de kans kreeg de Froothie Optimum 9400 Blender te proberen, kreeg ik een beetje het gevoel, dat ik een oude en zeer dierbare vriend had bedrogen. Maar ik besloot open te staan om te zien wat deze nieuwkomer kon doen. Een paar weken geleden stopte ik mijn Vitamix weg en verving het met de Froothie om te zien of deze werkte voor mijn dagelijkse blendbehoeften.

  Dagelijks? Ja, dat klopt. Ik ben een vrij zware blendergebruiker – ik maak dagelijks ontbijtsmoothies en vaak (ten minste één keer per week) gebruik ik de blender voor andere taken, zoals gepureerde soepen, custard voor ijs, amandelmelk, cashewjus en bij speciale gelegenheden, rauwe frambozen kwarktaart.Ik heb een blender nodig, die mijn regelmatig gebruik en vaak pureren aankan.

  Lees verder..
 • NAYNA KANABAR – ‘SIMPLE FOOD’ – TOP 50 BRITSE VOEDSELBLOGS, AANBEVOLEN IN EVENING STANDARD & METRO: FROOTHIE KWAM MET EEN KRACHTPATSER, DIE ELK INGREDIËNT ZAL VERPULVEREN…. LEES MEER…

  Nayna Kanabar:Simply Food


  Kate Magic Nayna is één van de populairste vegetarische Britse bloggers. Ze blogt gemakkelijk vegetarische recepten en staat in de Foodies top 50 Britse voedselblogs. Nayna’s recepten zijn gepubliceerd in The Metro, The Evening Standard en Eat In Magazine.

  Froothie heeft een krachtpatser, de Optimum 9400 uitgebracht, die elk ingrediënt zal verpulveren en in enkele tellen in heerlijke puree zal veranderen. Bovendien maalt het ijs, snijdt het door boter, het hakt, het mixt en het is te gebruiken met natte of droge ingrediënten zonder een aparte mengbeker te hoeven gebruiken. Het maakt ook instant ijsjes voor de zomer en warme soepen voor de winter, zodat u het apparaat het gehele jaar door kunt gebruiken.

  Lees verder..
 • NAZIMA PATHAN – ‘FRANGLAIS KITCHEN’ – EIGENAAR VAN EETCLUBS EN EEN VOEDINGSADVIESBUREAU: FEITELIJK IS DE MOTOR KRACHTIGER EN STILLER – EEN GROOT PLUSPUNT TEGENOVER VITAMIX…. LEES MEER…

  Nazima Pathan:Franglais Kitchen


  Kate Magic Nazima en haar man schrijven Franglais Kitchen als een team. Ze houden van het maken van wereldwijde recepten. Ze houden eetclubs en hebben een voedingsadviesbureau, waar ze samenwerken met voedselproducenten en restaurants in het Verenigd Koninkrijk en internationaal. Franglais Kitchen levert ook bijdragen aan Flavour op radio Cambridge 105.

  Op het eerste gezicht is deze stevige blender met 2 liter capaciteit soortgelijk aan het uiterlijk van de Vitamix, maar in feite is de motor krachtiger en iets stiller (een groot pluspunt!). Echter voor ons is de messenset het best – de Froothie blender heeft een 6-bladige messenset, 4 naar boven en 2 beneden. Waarom is dit goed? Als je alleen kleine hoeveelheden blendt, worden de ingrediënten efficiënter gehakt dan bij blenders met slechts naar boven gerichte bladen (inclusief de Vitamix).

  Lees verder..
 • STUART VETTESE – ‘CAKEYBOI’ – TOP 30 GASTRONOMISCHE VOEDSELBLOGS, DEELNEMER AAN GOOD FOOD SHOW: IK HEB EEN NIEUWE VRIEND VAN FROOTHIE…. LEES MEER…

  Stuart Vettese:Cakeyboi


  Kate Magic Stuart is een Schotse blogger, die gewoon van bakken houdt. Hij heeft zich onlangs gewaagd aan de wereld van smoothies en rauw bakken, waar hij veel succes mee heeft. Stuart deelt dit jaar het podium in de Good Food Show met Mary Berry en Paul Hollywood en staat in de top 30 gastronomische blogs in het Verenigd Koninkrijk.

  Aangezien het apparaat een zeer krachtige motor heeft, zal het niet doorbranden zoals bij andere goedkopere alternatieven. Neem een kijkje op de specificaties van de Optimum 9400 vergeleken met de Vitamix, een andere blender op de markt.

  De Optimum 9400, die beschikbaar is voor een speciale introductieprijs van £329, heeft ook de keuze van 10 jaar verlengde garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat het jaren gebruikt kan worden. De prijs is een echt goede prijs als u bedenkt, dat goedkopere modellen slechts een fractie kunnen van de 9400 en aanzienlijk goedkoper dan andere hogesnelheidsblenders, die tot £600 kunnen kosten.

  Lees verder..
 • KEUZE AUSTRALIË EXPERTBEOORDELINGEN: OPTIMUM 9400 VERSUS VITAMIX – BEIDE VERMELD IN “WAT TE KOPEN”-LIJST…. LEES MEER…

  01.Vitamix VM0109 and Optimum 9400 blender

  vitamix-lead

  Vitamix VM0109
  Prijs:
  $995
  Contact: vitamix.com.au
  3½ van de vijf sterren

  Optimum 9400 blender
  Prijs:
  $791
  Contact: optimum-appliances.com
  3 van de vijf sterren

  vergelijking tussen beide apparaten

  We hebben beide blenders door en door getest. Lees onze vergelijking tussen beide apparaten voor wat betreft hun functies, prestaties en gebruiksgemak of ga direct naar onze conclusie.

  KENMERKEN

  Vitamix

  Van de Vitamix wordt gezegd, dat het gezond leven gemakkelijk maakt en dat het 10 verschillende keukenapparatuur kan vervangen. Het maakt sap, kookt, vriest, blendt, hakt, maalt en heeft een zelfreinigend systeem. Het heeft een zware professionele kwaliteitsmotor van 1200 Watt, een twee liter mengbeker, variabele snelheidsregeling en weegt bijna 5 kg.

  Het heeft een stamper, die u toestaat voedsel in de mesbladen te duwen, zonder dat het apparaat vastloopt en het apparaat beschadigd. Met de stamper kunt u de ingrediënten roeren zonder het apparaat te stoppen.

  Lees verder..
 • KATE HACKWORTHY – ‘VEGGIE DESSERTS’ – WINNAAR 2014 UK NATIONAL FOOD BLOG AWARD & JAMIE OLIVER’S BLOG VAN DE MAAND: OPTIMUM 9400 EEN NIEUWE WERELD VAN GEZOND ETEN…. LEES MEER…

  Kate Hackworthy:Veggie Desserts


  Kate Hackworthy Kate Hackworthy heeft een nogal ongebruikelijk blog. Kate maakt gezonde desserts van groenten. Dit jaar won Kate de Best Food Blog in de UK National Blog Awards en werd genoemd als een van de Top Bloggers van het Jaar door Top Sante Magazine en als Jamie Oliver’s blog van de maand februari.

  Je hebt me al een paar maanden gehoord over mijn nieuwe hogesnelheidsblender. Ik accepteer zelden het geven van productbeoordelingen, maar ik wilde een echt grondige test uitvoeren, voordat ik een feitelijke beoordeling ging geven. Nou, ik kan met zekerheid zeggen, dat het hebben van een Froothie geweldig is. Voor mij is een heel nieuwe wereld van gezond eten opengegaan en ik heb een hoop geld bespaard op notenmelk en het gebruik van groenten in supersnelle soep.

  Dus, wat doet het allemaal?

  Ik kan eerlijk zeggen, dat ik nooit meer een melk en boter beladen kaassaus zal maken. Een paar groenten (bloemkool en wortelen), wat groentebouillon en een schepje voedingsgist (verkrijgbaar in veel Britse supermarkten en reformwinkels), geblend in seconden en ik heb een romige, kazige veganistische kaassaus, perfect geschikt voor heel veel toepassingen. Het was heerlijk in groentelasagne, als macaroni met kaas en als saus over groenten.

  Als ik groenten heb, die niet helemaal vers meer zijn, hoef ik ze alleen maar even rauw te blenden met wat bouillon en kruiden voor een instant soep. Rauwe wortelen en andere harde groenten hebben geen schijn van kans – ze worden in seconden geblend. Het beste is, dat de Froothie verwarmt door de wrijving van de 6-bladige messen in slechts een paar minuten, zodat de voedingsstoffen niet verloren gaan door oververhitting. Hete soep in een paar minuten. Echt waar.

  Lees verder..
 • MARIE RAYNER – ‘THE ENGLISH KITCHEN’ – BEKROOND KUNSTENARES, SCHRIJFSTER, TOP 5 VOEDSELBLOGGER: HEERLIJK MET DE OPTIMUM 9400…. LEES MEER…

  Marie Rayner:The English Kitchen


  Kate Magic Marie Rayner is een bekroond kunstenares, schrijfster, voedselblogger en receptontwikkelaar, die als doel heeft de mythes omtrent Brits koken op haar blog The English Kitchen te ontkrachten. Ze is een Canadese expat nu woonachtig in het Verenigd Koninkrijk. Op haar pagina vindt u een heerlijke mix van het traditionele en het nieuwe met een duidelijke Noord-Amerikaanse draai. Haar recepten zijn gebaseerd op seizoensgebonden eten met het gebruik van verse ingrediënten en eenvoudige kookmethoden, bedacht om tijd en geld te besparen met het ethos, dat koken leuk, lekker en gezond kan zijn met voor de zekerheid een beetje ondeugendheid.

  Ik probeer de laatste tijd gezonder te eten, dus ik besloot wat bevroren bessen in de Optimum 9400 te gooien met wat melk, een beetje honing en wat vanille. Een milkshake moet vanille hebben! Ik voegde er ook een beetje citroensap aan toe om de kleur mooi en roze te houden. In minder dan twee minuten had ik de meest heerlijke crèmige milkshake, die ik ooit heb gedronken. Geen grapje! Het had een mooie dikke textuur. Kijk maar naar die… en de smaak. Het was serieus heerlijk! Ik heb in lange tijd niet meer zo genoten van mijn ontbijt en ik hield absoluut van het feit, dat ik iets heel gezonds aan het drinken/eten was en toch erg luxueus.

  Lees verder..
 • LAURA SCOTT – ‘HOW TO COOK GOOD FOOD’ – EX CHEFKOK & RECEPTONTWIKKELAAR VOOR JOHN LEWIS, WAITROSE & SAINSBURY’S: MEER SMOOTHIES MET MIJN FROOTHIE…. LEES MEER…

  Laura Scott:How to cook good food


  Kate Magic Laura Scott is een ex-chefkok, die nu familierecepten ontwikkelt uit haar keuken in Surrey. Laura is ook een kookleraar, die thuis pop-up bakclubs organiseert voor zowel kinderen en volwassenen. Laura heeft recepten ontwikkeld voor vele topmerken, waaronder John Lewis, Sainsbury’s, Waitrose en Knorr.

  Deze pompoen, boerenkool en kokossoep werd gemaakt in mijn Froothie Froothie Optimum 9400, een blender, die de kracht heeft om soep te maken van de meest fluweelzachte textuur. Ik test mijn Froothie nu al een paar maanden en ik ben erg onder de indruk. De grootste verandering, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn kinderen, is de hoeveelheid smoothies, die we maken. Het heeft ons allemaal aangemoedigd onze dagelijkse hoeveelheid fruitinname te verhogen en is ook de perfecte manier om alle ongebruikte stukjes fruit uit de fruitschaal te verwerken.

  Lees verder..
 • ELEN RIVAS – ‘ELENRIVAS.COM’ – MODEL, TV-PERSOONLIJKHEID & FONDSENWERVER. WERKT MET PETA. HET VERGROTEN VAN HET BEWUSTZIJN IN GEZONDHEID, FITNESS EN LIFESTYLE: OPTIMUM 9400 VERUIT MIJN FAVORIETE…. LEES MEER…

  Elen Rivas:Elenrivas

  Twitter @MsElenRivas


  [email protected]

  Kate Magic Elen Rivas is een model, tv-persoonlijkheid en ambassadeur voor PETA. Elen is een goede doelen fondswerver en verhoogt het bewustzijn op het gebied van gezondheid, fitness en lifestyle op Twitter en Instagram.

  Ik heb onlangs de Optimum 9400 aan mijn keuken toegevoegd en ben er verliefd op geworden! Als fervent sap- en gezondheidsfanaat, is dit stuk apparatuur onmisbaar geworden.

  In mijn zoektocht om mijn twee jonge meisjes een gezonde levensstijl te laten leiden, heb ik gemerkt, dat de Optimum blender het maken van smoothies erg leuk en eenvoudig heeft gemaakt. We beginnen elke dag met een smoothie en de meisjes houden ervan hieraan mee te doen. De blender is eenvoudig te gebruiken en nog eenvoudiger te reinigen.

  Ik heb al jaren blenders gebruikt, maar ik kan blij zeggen, dat dit veruit mijn favoriet is.

 • REN BEHAN – ‘RENBEHAN.COM’ – GESPECIALISEERD IN GEZINSVOEDING – RECEPTEN AANBEVOLEN OP BELANGRIJKE SITES ZOALS JAMIE OLIVER WEBSITE, BBC GOOD FOOD MAGAZINE, GOOD FOOD CHANNEL ETC., SCHRIJFT VOOR GREAT BRITISH CHEFS: GEZOND BLIJVEN MET MIJN OPTIMUM 9400…. LEES MEER…

  Ren Behan:renbehan
  Ren Behan Ren is gespecialiseerd in gezinsvoeding en Poolse recepten. Haar recepten worden vermeld op de Jamie Oliver website, BBC Good Food Magazine, The Good Food Channel, Morrisons magazine en Delicious magazine. Ze is lid van The Guild of Food Writers en schrijft voor Great British Chefs.

  Mijn tweede geheime geldbesparende wapen is mijn Froothie Optimum 9400 – een krachtige blender, die ik onlangs heb uitgeprobeerd om soepen, smoothies en zelfgemaakte rauwe dipsauzen en notenpasta te maken…. Ik ontdekte ook, dat aangezien de Froothie Optimum 9400 rauwe ingrediënten kan verwerken, inclusief groenten, noten, zaden en allerlei soorten fruit, je maar een paar minuten verwijderd bent van een kopje lekkers en voedzaams in de vorm van soep of een smoothie. Mijn kleine meisje heeft een voorliefde voor sojamelk ontdekt, dus maak ik veel milkshakes en smoothies met bevroren bananen en een snufje kaneel of cacao….

  Ik ben dus erg blij met mijn Optimum 9400 en er zijn nog veel meer recepten uit te proberen. Het is eenvoudig te reinigen (zodra ik heb geblend, giet ik gewoon een beetje afwasmiddel in de mengbeker samen met wat warm water, doe de deksel er weer op en geeft het een snelle blend, gevolgd door snel spoelen met schoon water…. Lees meer.

  Lees meer..
 • VANESSA ALMEIDA – ‘ESSENTIAL VEGAN’ – MEELEVEND VEGANISTISCHE CHEF-KOK, LERAAR VEGANISTISCHE KOOKLESSEN & AUTEUR VAN ESSENTIAL VEGAN: DE OPTIMUM 9400 IS EEN SENSATIONELE BLENDER, IK KAN ZOVEEL MET HET DOEN…. LEES MEER…

  Vanessa Almeida:essentialvegan
  Ren Behan Vanessa Almeida is een veganistische chef-kok, die haar eerste boek ‘Essential Vegan’ in 2012 heeft gepubliceerd. Sindsdien heeft ze haar recepten gepubliceerd op haar blog, en werkt ze op voedselmarkten en in lopende veganistische pop-up cafés. Vanessa geeft ook veganistische kooklessen.

  Ik werd onlangs Froothie ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk en ik kon niet gelukkiger zijn, het is een echte eer zo’n geweldig product te vertegenwoordigen. De Optimum 9400 is sensationeel, ik kan zo veel maken, dat is geweldig. Ik gebruikte een andere superkrachtige blender, dus ik kon beiden goed vergelijken. Laten we beginnen met mijn beoordeling:

  Have a look at a few recipes I’ve done using my blender:


  • De Optimum 9400 heeft een zes-bladige messenset in plaats van de reguliere vier, die u kunt vinden in de meest superkrachtige blenders en dat maakt het gladder en romiger.
  • U kunt toppings en vulling maken voor gebak, notenboter, notenmelk, groene sappen, smoothies, cheesecake en zelfs brood. Ik heb één keer soep gemaakt in minder dan 10 minuten en het was superwarm. Ik weet hoe gek dat is.
  • De krachtige motor heeft 3 hoge snelheden. De snelheid heeft 44.000 tpm en geeft u de mogelijkheid ijs en soep te maken.
  • De mengbeker is hittebestendig BPA vrij en heeft een 2 liter capaciteit.
  • De blender heeft ook een ingebouwde sensor om oververhitting te voorkomen; wat de levensduur van de blender verlengd
  • Groen Energieverbruik: de propriëtaire koolborstelmotor gebruikt alleen het gevraagde vermogen
  Lees verder..
 • AINE CARLIN – ‘PEA SOUP’ – AUTEUR BEKROONDE KOOKBOEK ‘KEEP IT VEGAN’ EN OPRICHTER VAN HET PEASOUPEATS BLOG: DE OPTIMUM 9400 BETEKENDE EEN DOORBRAAK IN MIJN OP NOTEN GEBASEERDE RECEPTEN…. LEES MEER…  AINE CARLIN Aine Carlin is de oprichter van het veganistische voedselblogpeasoupeats.com en auteur van het bekroonde kookboek ‘Keep it Vegan’. Haar passie voor eenvoudige, duidelijke recepten vol van smaak is snel uitgegroeid tot haar handelsmerk, met gerechten zoals Macaro-no Cheese en Rosemary & Pear Stuffed French Toast, die de weg banen naar eenvoudig plantaardig koken. Met haar relaxte houding en toegankelijke recepten, streeft ze naar het demystificeren van veganimse en breng het naar het publiek.

  Froothie met de Optimum 9400 heeft een ernstige revolutie teweeggebracht in een aantal van mijn recepten, met name mijn noten gebaseerde gerechten die profiteren van een zijdezachte textuur. Ik wil graag zeggen, dat mijn cashewcrème en kazen een volgend niveau van gladheid hebben bereikt, dankzij de niet te evenaren kracht. Het nam zelfs een centrale plaats in bij het Mexicaanse themaverjaardagsfeestje van mijn echtgenoot, dankzij wat geweldig bijzondere bevroren margarita – mensen praten er nog steeds over.

  Lees verder..